fredag 9 september 2011

Rubriken inte relevant

Jag kan meddela att jag varken lever långsamt eller springer långt för tillfället. Det verkar ha tillhört sommarens bravader. Ska nog döpa om bloggen till något av följande

* Plugghästens klagan
* Skrivkramp och Svenssonjoggande
* Kvinna på gränsen till sammanbrott

(Så farligt är det inte, men jag gillar både att klaga och att överdriva, två härliga egenskaper hos en vital nutidsmänniska!)

5 kommentarer:

  1. Lorena darling, du är en amazing kvinna! Jag älskar tydligen att klaga också men i dessa positive-thinking tider får jag dåligt samvete av mitt ständiga gnäll.jag skall försöka acceptera gnällerskan i mig. Oj, nu lyckades jag få ditt blogginlägg att handla om mig! Ännu en begåvning jag har.
    Hehehe.
    Puss!

    SvaraRadera
  2. Jag struntar i positiv, positiv har aldrig tagit mig någonstans, tvärtom jag funkar mkt bättre om jag får gnälla lite, att i motsats till gnälla/protestera och knyta handen i fickan ser jag alldeles för många som gör. Och hur bittra är inte de?

    När livet jävlas med mig jävlas jag tillbaka!

    Att få allt att handla om en själv är en annan ödmjuk egenskap vi båda har (kanske, bara utgår från att du skriver sant om dig själv) som bättre passar dagens samhälle ;)

    SvaraRadera
  3. Hahahaha! Skrattade gott åt detta.
    Självdistans är inte att förakta ;)!

    SvaraRadera
  4. med tanke på onsdagens intensivdag borde den heta "Leva snabbt- springa fort". :-) KRAM

    SvaraRadera
  5. Ingmarie - det blev för pinsamt detta, så jag tog tag i mitt liv! :D

    Men fort springs det då aldrig, så DET är i alla fall sant, jag förblir sköldpadda :)

    SvaraRadera